013-7852569info@frolyk.nl

Merken

Home / Merken
IVKO
IVKO is een sprookje uit Beograd met ontwerpen gemaakt van wol. Prachtige vesten, comfortabele gebreide jurken en vrolijke pullovers vormen samen de collectie van IVKO. Afgewerkt tot in de kleinste details en samengesteld uit vrolijke, diepe kleuren en prachtige patronen. Ieder kledingstuk is een kunstwerk op zich en te combineren met alles in je garderobe. Het gebruik van de grafische elementen in de breipatronen geven ieder kledingstuk een geheel uitstraling: van casual tot zakelijk en chic.

BLAEST
Blaest is de kleurrijke water- en winddichte regenkleding uit Noorwegen. Die regenkleding die je kan dragen onder alle weersomstandigheden, zelfs in het zonnetje.
Blaest jassen hebben een A-lijn als pasvorm. Het materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit polyester met pvc backing.
Bleast regenjassen zijn geproduceerd volgens de Europese milieunorm en kunnen gewassen worden op 30 graden !

4 FUNKYFLAVOURS
4funkyflavours is een kledingmerk voor kinderen dat sinds 2008 in Nederland actief is met een geweldige retro look. Hip, vrolijk, kleurrijk en uniek zijn een paar kernwoorden die 4funkyflavours kinderkleding goed omschrijven. 4funkyflavours is een Hollands merk. In elke collectie zitten vier ‘flavours’ als thema verwerkt. Door deze flavours te combineren ontstaat een speelse, unieke en vooral kleurrijke collectie kinderkleding.

BHcrafts
BHcrafts fairtrade kleding en accessoires worden in Bosnië en Hercegovina vervaardigd. Alle kleding draagt bij aan een maatschappelijk doel. Dertig procent van de opbrengst van het merk BHcraft, gaat naar de makers van dit product in Bosnië die hiermee een dagbesteding hebben en hun leven opnieuw kunnen opbouwen. De patronen zijn verrassend, vrolijk en kleurrijk.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.